DSpace Repository

Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні

Show simple item record

dc.contributor.author Коваленко, Наталія Дмитрівна
dc.date.accessioned 2019-12-19T14:09:53Z
dc.date.available 2019-12-19T14:09:53Z
dc.date.issued 2014
dc.identifier.citation Коваленко Н.Д. Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні / Н.Д. Коваленко // Актуальні проблеми мовознавства та літературознавства : збірник наукових праць. Серія : Лінгвістика і літературознавство. [Відп. ред. М.Л. Друженець]. – Вип. 1. – Тирасполь, 2014. – С. 148-154. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3224
dc.description.abstract У статті проаналізовано особливості вживання фразеологізмів на позначення понять ‘смачний’ / 'несмачний' у лексикографічних працях і текстах сучасного діалектного мовлення. uk_UA
dc.description.abstract In the article we analized the features of phrazeologicai units for nominating the notion ‘tasty’ / 'not tasty' which were using in lexicographic works and texts of modern dialect language. en
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.subject фразеологізм uk_UA
dc.subject діалектний текст uk_UA
dc.subject говірка uk_UA
dc.subject phrazeologicai unit en
dc.subject dialect text en
dc.subject dialect en
dc.title Специфіка номінації смакових відчуттів у говірковому мовленні uk_UA
dc.title.alternative Specificity of nomination of the taste feelings in dialect language en
dc.type Article en


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account