dc.contributor.author |
Серединська, Ольга Миколаївна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-06T09:05:44Z |
|
dc.date.available |
2021-01-06T09:05:44Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Серединська О. М. Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району): магістерська роб.: 014 Середня освіта (Географія) / Ольга Миколаївна Серединська. - Кам’янець-Подільський, 2020. –70с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/3844 |
|
dc.description.abstract |
Харчова промисловість завжди вважалася для України пріоритетною і стратегічно важливою галуззю, яка здатна забезпечити не тільки потреби внутрішнього ринку, а й вагоме місце держави в когорті світових країн – лідерів із виробництва продуктів харчування. Відтак питання щодо підвищення ефективності функціонування вітчизняних харчових підприємств, виявлення загроз і потенційних можливостей зростання галузі, а також покращання рівня якості та конкурентоспроможності вітчизняних продуктів харчування набувають неабиякої актуальності. Метою даної магістерської роботи є дослідження власне підприємств харчової промисловості, зокрема, їхньої сировинної бази, особливості функціонування та шляхи реалізації товарного продовольства (зазначені аспекти нами апробовані на прикладі «М'ясопереробне підприємство "Федоришен"», що в м. Кам’янецьПодільський). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.title |
Теоретико-методологічні положення в дослідженні підприємств та їхнє практичне застосування (на прикладі Кам’янець-подільського району) |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |