dc.contributor.author |
Падун, А. В. |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-20T07:39:42Z |
|
dc.date.available |
2021-01-20T07:39:42Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.citation |
Падун А. В. Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / А. В. Падун.- Кам’янець-Подільський, 2020. – 124 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4035 |
|
dc.description.abstract |
Надзвичайної актуальності набуває пошук нових технологій, здатних забезпечити підвищення ефективності функціонування туристичної індустрії, складовою якої є готельно-ресторанне господарство. Для підприємств готельно-ресторанного бізнесу інноваційні технології є одним з ключових факторів успіху сфери обслуговування та зумовлюють створення необхідних умов для її сталого розвитку, забезпечують створення конкурентоспроможних послуг. Метою дослідження є розкриття теоретичних засад інноваційних технологій, аналіз діяльності суб’єктів господарювання вітчизняної готельно-ресторанної сфери і їх інноваційного розвитку та формування перспективних напрямів розвитку інноваційних технологій закладів готельно-ресторанного бізнесу. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Інноваційні технології в готельно-ресторанному бізнесі |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |