dc.contributor.author |
Ленчицька, Наталія Дмитрівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-02-17T09:04:46Z |
|
dc.date.available |
2021-02-17T09:04:46Z |
|
dc.date.issued |
2019 |
|
dc.identifier.citation |
Ленчицька Н. Д. Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан: магістерська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Наталія Дмитрівна Ленчицька. - Кам'янець-Подільський, 2019. – 125 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/4444 |
|
dc.description.abstract |
Актуальність даної теми полягає в тому, щоб просліджувати взаємовпливи національних кухонь Поділля у створенні оригінальної подільської кухні і визначити перспективи використання подільської кухні у бізнесі. Метою даної роботи є дослідження національних кухонь етносів Поділля, їх взаємовпливи і створення на їх основі оригінальної кухні Поділля. Об’єктом дослідження виступають національні кухні Поділля. Предметом дослідження є взаємовпливи національних кухонь Поділля на основі української кухні. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Етнічні кухні Поділля: історія, взаємовпливи, сучасний стан |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |