Репозиторий Dspace

Екологічна оцінка виробництва продукції бджільництва на матеріал ТОВ «Адамівка агро» Віннівецького району

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Буляк, Ольга Володимирівна
dc.date.accessioned 2021-04-20T11:52:25Z
dc.date.available 2021-04-20T11:52:25Z
dc.date.issued 2019
dc.identifier.citation Буляк О. В. Екологічна оцінка виробництва продукції бджільництва на матеріал ТОВ «Адамівка агро» Віннівецького району: магістерська роб. : 101 Екологія / Ольга Володимирівна Буляк.-Кам’янець-Подільський, 2019. – 61c. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/5103
dc.description.abstract Проблема вивчення розвитку галузі бджільництва та формування ринку його продукції нині набуває вагомого значення. Насамперед, відсутній науково обгрунтований механізм формування та функціонування ринку продукції бджільництва. Не досліджені питання розвитку ринкових відносин між виробниками, переробниками та реалізаторами продукції бджільництва. Далеко недостатньо інформації щодо економічної ефективності виробництва продукції бджільництва. Така ситуація зумовлює необхідність проведення досліджень щодо підвищення ефективності їх взаємодії в напрямі формування ринку продукції бджільництва з метою збільшення продуктивності праці в бджільницькій галузі та більш повним задоволенням потреб в її продукції. Мета: дослідити технологію отримання товарного меду на пасіці та факторів, які впливають на його якість. uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 101 Екологія uk_UA
dc.title Екологічна оцінка виробництва продукції бджільництва на матеріал ТОВ «Адамівка агро» Віннівецького району uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись