Короткий опис(реферат):
Для збереження здоров’я, високої працездатності і реалізації генетично запрограмованого довголіття людина повинна правильно харчуватися. Харчування людей з врахуванням їх груп крові – один з найновіших напрямів в дієтології. Сьогодні цією теорією харчування цікавляться все більше і більше людей, вона стала актуальною і завоювала багато прибічників. Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо. Мета роботи ‒ дослідити наявність взаємозв’язків між груповою приналежністю людини і типом її харчування (вегетаріанство, м’ясоїдство, змішаний тип харчування), між типом нервової системи і груповою приналежністю, між груповою приналежністю і масою тіла.