Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Власов, Ілля Григорович | |
dc.date.accessioned | 2022-04-29T07:27:09Z | |
dc.date.available | 2022-04-29T07:27:09Z | |
dc.date.issued | 2021 | |
dc.identifier.citation | Власов І. Г. Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ілля Григорович Власов. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 83 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6193 | |
dc.description.abstract | Для збереження здоров’я, високої працездатності і реалізації генетично запрограмованого довголіття людина повинна правильно харчуватися. Харчування людей з врахуванням їх груп крові – один з найновіших напрямів в дієтології. Сьогодні цією теорією харчування цікавляться все більше і більше людей, вона стала актуальною і завоювала багато прибічників. Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо. Мета роботи ‒ дослідити наявність взаємозв’язків між груповою приналежністю людини і типом її харчування (вегетаріанство, м’ясоїдство, змішаний тип харчування), між типом нервової системи і груповою приналежністю, між груповою приналежністю і масою тіла. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) | uk_UA |
dc.title | Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 83 | uk_UA |