dc.contributor.author |
Власов, Ілля Григорович |
|
dc.date.accessioned |
2022-04-29T07:27:09Z |
|
dc.date.available |
2022-04-29T07:27:09Z |
|
dc.date.issued |
2021 |
|
dc.identifier.citation |
Власов І. Г. Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини: магістерська роб.: 014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) / Ілля Григорович Власов. – Кам’янець-Подільський, 2021. – 83 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua:8081/xmlui/handle/123456789/6193 |
|
dc.description.abstract |
Для збереження здоров’я, високої працездатності і реалізації генетично запрограмованого довголіття людина повинна правильно харчуватися. Харчування людей з врахуванням їх груп крові – один з найновіших напрямів в дієтології. Сьогодні цією теорією харчування цікавляться все більше і більше людей, вона стала актуальною і завоювала багато прибічників. Харчування з врахуванням групової приналежності є природнім способом оздоровлення і лікування організму людини. Позитивним результатом такого харчування є оптимізація маси тіла, зменшення негативних наслідків від перенесених стресів, посилення імунної і фізіологічної реактивності, виліковування від хронічних захворювань тощо. Мета роботи ‒ дослідити наявність взаємозв’язків між груповою приналежністю людини і типом її харчування (вегетаріанство, м’ясоїдство, змішаний тип харчування), між типом нервової системи і груповою приналежністю, між груповою приналежністю і масою тіла. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
014 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) |
uk_UA |
dc.title |
Врахування груп крові та типу нервової системи при нормуванні оздоровчого харчування людини |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
83 |
uk_UA |