dc.contributor.author |
Войтко, Марина |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-27T18:52:14Z |
|
dc.date.available |
2024-01-27T18:52:14Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Войтко М. Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Марина Войтко. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 55 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7732 |
|
dc.description.abstract |
Мета дослідження: визначити особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання та розробити рекомендації щодо їх покращення. Об'єкт дослідження: управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |