Показать сокращенную информацию
dc.contributor.author | Войтко, Марина | |
dc.date.accessioned | 2024-01-27T18:52:14Z | |
dc.date.available | 2024-01-27T18:52:14Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Войтко М. Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Марина Войтко. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 55 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7732 | |
dc.description.abstract | Мета дослідження: визначити особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання та розробити рекомендації щодо їх покращення. Об'єкт дослідження: управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |