Репозиторий Dspace

Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Войтко, Марина
dc.date.accessioned 2024-01-27T18:52:14Z
dc.date.available 2024-01-27T18:52:14Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Войтко М. Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Марина Войтко. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 55 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7732
dc.description.abstract Мета дослідження: визначити особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання та розробити рекомендації щодо їх покращення. Об'єкт дослідження: управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу. Предмет дослідження: особливості управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Управління персоналом на підприємствах готельно-ресторанного бізнесу в критичних умовах господарювання uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись