Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Заколяпін, Дмитро | |
dc.date.accessioned | 2024-01-27T19:10:04Z | |
dc.date.available | 2024-01-27T19:10:04Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Заколяпін Д. Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Заколяпін. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 48 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7733 | |
dc.description.abstract | Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних засад інноваційної діяльності підприємств, аналіз стану використання інноваційних технологій в готельно-ресторанному комплексі «7 Днів» та визначення напрямів інноваційного розвитку підприємств готельно- ресторанної індустрії. Об’єктом дослідження є інноваційна діяльність закладів готельного та ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології в готельно- ресторанній індустрії. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 241 Готельно-ресторанна справа | uk_UA |
dc.title | Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії | uk_UA |
dc.type | Thesis | uk_UA |