DSpace Repository

Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»)

Show simple item record

dc.contributor.author Розмовний, Сергій Олександрович
dc.date.accessioned 2024-11-14T08:06:26Z
dc.date.available 2024-11-14T08:06:26Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Розмовний С. О. Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»): магістерська роб.: 101 Екологія / Сергій Олександрович Розмовний. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 73 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8499
dc.description.abstract Птахівництво – одна з найбільш ефективних галузей тваринництва. Господарська діяльність у цій галузі пов’язана з вирощуванням та утриманням різних видів сільськогосподарської птиці. На сьогодні, галузі належить одне із провідних місць у забезпеченні населення високоякісними дієтичними продуктами харчування. Запорукою успіху сучасних підприємств виробників продукції птахівництва є запровадження та дотримання міжнародних стандартів якості та безпечності продукції для розширення ринку збуту та виходу на міжнародний рівень виробництва. Мета роботи – аналіз технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»). uk_UA
dc.language.iso uk_UA uk_UA
dc.publisher Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 101 Екологія uk_UA
dc.title Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард») uk_UA
dc.type Магістерська робота uk_UA
dc.format.pages 73 uk_UA


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account