dc.contributor.author |
Розмовний, Сергій Олександрович |
|
dc.date.accessioned |
2024-11-14T08:06:26Z |
|
dc.date.available |
2024-11-14T08:06:26Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Розмовний С. О. Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»): магістерська роб.: 101 Екологія / Сергій Олександрович Розмовний. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 73 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8499 |
|
dc.description.abstract |
Птахівництво – одна з найбільш ефективних галузей тваринництва. Господарська діяльність у цій галузі пов’язана з вирощуванням та утриманням різних видів сільськогосподарської птиці. На сьогодні, галузі належить одне із провідних місць у забезпеченні населення високоякісними дієтичними продуктами харчування. Запорукою успіху сучасних підприємств виробників продукції птахівництва є запровадження та дотримання міжнародних стандартів якості та безпечності продукції для розширення ринку збуту та виходу на міжнародний рівень виробництва. Мета роботи – аналіз технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»). |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
101 Екологія |
uk_UA |
dc.title |
Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард») |
uk_UA |
dc.type |
Магістерська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
73 |
uk_UA |