Показати скорочений опис матеріалу
dc.contributor.author | Розмовний, Сергій Олександрович | |
dc.date.accessioned | 2024-11-14T08:06:26Z | |
dc.date.available | 2024-11-14T08:06:26Z | |
dc.date.issued | 2023 | |
dc.identifier.citation | Розмовний С. О. Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»): магістерська роб.: 101 Екологія / Сергій Олександрович Розмовний. – Кам’янець-Подільський, 2023. – 73 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8499 | |
dc.description.abstract | Птахівництво – одна з найбільш ефективних галузей тваринництва. Господарська діяльність у цій галузі пов’язана з вирощуванням та утриманням різних видів сільськогосподарської птиці. На сьогодні, галузі належить одне із провідних місць у забезпеченні населення високоякісними дієтичними продуктами харчування. Запорукою успіху сучасних підприємств виробників продукції птахівництва є запровадження та дотримання міжнародних стандартів якості та безпечності продукції для розширення ринку збуту та виходу на міжнародний рівень виробництва. Мета роботи – аналіз технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард»). | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка | uk_UA |
dc.subject | 101 Екологія | uk_UA |
dc.title | Екологічна оцінка технології виробництва харчових яєць (філія «Птахофабрика «Авіс»» Приватного Акціонерного Товариства «Агрохолдинг Авангард») | uk_UA |
dc.type | Магістерська робота | uk_UA |
dc.format.pages | 73 | uk_UA |