dc.contributor.author |
Боршуляк, Максим |
|
dc.date.accessioned |
2025-01-21T12:22:19Z |
|
dc.date.available |
2025-01-21T12:22:19Z |
|
dc.date.issued |
2024 |
|
dc.identifier.citation |
Боршуляк М. Організація і технологія надання послуг гостинності: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Максим Боршуляк. – Кам’янець-Подільський, 2024. – 51 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/8667 |
|
dc.description.abstract |
Сучасний світ характеризується стрімкими змінами у технологіях, смаках і вимогах споживачів. У зв’язку з цим галузь гостинності постійно адаптується до нових викликів та можливостей. Зростаюча конкуренція та швидкі технологічні зміни вимагають від готелів, ресторанів й інших закладів гостинності швидкого реагування та вдосконалення своєї роботи. Мета дослідження – проведення аналізу організаційних та технологічних аспектів надання послуг гостинності з метою визначення їх впливу на якість обслуговування і задоволення клієнтів. |
uk_UA |
dc.language.iso |
uk_UA |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам’янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Організація і технологія надання послуг гостинності |
uk_UA |
dc.type |
Бакалаврська робота |
uk_UA |
dc.format.pages |
51 |
uk_UA |