dc.contributor.author |
Заколяпін, Дмитро |
|
dc.date.accessioned |
2024-01-27T19:10:04Z |
|
dc.date.available |
2024-01-27T19:10:04Z |
|
dc.date.issued |
2023 |
|
dc.identifier.citation |
Заколяпін Д. Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Заколяпін. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 48 с. |
uk_UA |
dc.identifier.uri |
http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7733 |
|
dc.description.abstract |
Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних засад інноваційної діяльності підприємств, аналіз стану використання інноваційних технологій в готельно-ресторанному комплексі «7 Днів» та визначення напрямів інноваційного розвитку підприємств готельно- ресторанної індустрії. Об’єктом дослідження є інноваційна діяльність закладів готельного та ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології в готельно- ресторанній індустрії. |
uk_UA |
dc.language.iso |
other |
uk_UA |
dc.publisher |
Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка |
uk_UA |
dc.subject |
241 Готельно-ресторанна справа |
uk_UA |
dc.title |
Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії |
uk_UA |
dc.type |
Thesis |
uk_UA |