Репозиторий Dspace

Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії

Показать сокращенную информацию

dc.contributor.author Заколяпін, Дмитро
dc.date.accessioned 2024-01-27T19:10:04Z
dc.date.available 2024-01-27T19:10:04Z
dc.date.issued 2023
dc.identifier.citation Заколяпін Д. Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії: бакалаврська роб.: 241 Готельно-ресторанна справа / Дмитро Заколяпін. - Кам’янець-Подільський, 2023. – 48 с. uk_UA
dc.identifier.uri http://elar.kpnu.edu.ua/xmlui/handle/123456789/7733
dc.description.abstract Метою кваліфікаційної роботи є вивчення теоретичних засад інноваційної діяльності підприємств, аналіз стану використання інноваційних технологій в готельно-ресторанному комплексі «7 Днів» та визначення напрямів інноваційного розвитку підприємств готельно- ресторанної індустрії. Об’єктом дослідження є інноваційна діяльність закладів готельного та ресторанного бізнесу. Предметом дослідження є інноваційні технології в готельно- ресторанній індустрії. uk_UA
dc.language.iso other uk_UA
dc.publisher Кам'янець-Подільський національний університет імені Івана Огієнка uk_UA
dc.subject 241 Готельно-ресторанна справа uk_UA
dc.title Інноваційні технології в готельно-ресторанній індустрії uk_UA
dc.type Thesis uk_UA


Файлы в этом документе

Данный элемент включен в следующие коллекции

Показать сокращенную информацию

Поиск в DSpace


Расширенный поиск

Просмотр

Моя учетная запись